vineri, 19 iunie 2015

Festivitate de premiere, la Școala din Vișeu de Jos

Vineri, la finalul anului școlar 2014–2015, Fundația Liviu Marian Pop a dăruit premii celor mai buni elevi în semn de recunoaștere a meritelor educaționale. Deși nu a putut fi prezent la festivitatea de premiere, fondatorul Liviu Marian Pop, a transmis gândurile sale atât părinților, cât și bunicilor, cadrelor didactice și elevilor. 
”A mai trecut un an şcolar. Profesorii s-au străduit să va îndrume paşii pe drumul cel bun. Unii dintre voi v-aţi împiedicat, aţi avut nevoie de ajutor, însă, cu siguranţă, cadrele didactice au fost acolo pentru voi. V-au ajutat, v-au ridicat şi se vor mândri peste ani spunând: "A fost elevul meu". Asta pentru că aici, la şcoală, aţi găsit o nouă familie. Elevii clasei a VIII-a îşi iau "adio" de la colegi, de la profesori, însă sunt ferm convins că îşi vor aminti mereu de aceşti ani din viaţă. Nimic nu se compară cu anii de şcoală. Veţi deveni adulţi, părinţi şi veţi înţelege mult mai bine acest lucru. Vă doresc mult succes la Evaluarea naţională, iar absolvenţilor clasei a XII-a baftă la examenul maturităţii care a început deja cu probele orale şi va continua peste câteva zile cu cele scrise. Sunt mândru că sunt din Vişeu şi mă mândresc că am avut parte de profesori de excepţie care m-au format de-a lungul anilor. Le mulţumesc pe această cale. Dragi elevi, vă doresc să vă bucuraţi de fiecare clipă a vacanţei de vară, de momentele de relaxare pe care le meritaţi cu prisosinţă”.

De la Școala din Vișeu de Jos s-au evidențiat Raul Marius Pop, clasa a VI-a A, obținând premiul II la Concursul de matematică ”Tinere speranțe”, Adrian Șimon, clasa a IV-a A, premiul II la Olimpiada satelor din Transilvania, Marius Ionuț Pașcu, clasa a VII-a, premiul II la Concursul de chimie ”Raluca Ripan”, precum și Ilișca Coman, clasa a VIII-a B, premiul II la Revista de fizică și chimie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu