joi, 9 aprilie 2015

Fundaţia Liviu Marian Pop, de Sărbătorile Pascale, alături de oamenii găzduiţi în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Poienile de Sub Munte

Creştinii ortodocşi şi greco-catolici au intrat deja în atmosfera Sărbătorilor Pascale. Este săptămâna patimilor, o săptămână de post și rugăciune, o săptămână încărcată de emoție în care trebuie să învățăm să fim mai buni, mai iertători, mai înțelegători, pentru a întâmpina așa cum se cuvine Învierea Domnului.

Și pentru că bucuria vine din lucruri mărunte, în Săptămâna Mare, Fundaţia Liviu Marian Pop a încercat să aducă o rază de lumină în sufletele asistaţilor centrului din Poienile de Sub Munte.

Pe lângă alimente - ulei, făină și alte produse alimentare , Fundația a donat centrului detergent și un cuptor cu microunde.

Conducerea instituţiei a adus mulțumit Fundaţiei Liviu Marian Pop pentru gestul făcut având în vedere că toate cele primite vor fi folosite pentru prepararea hranei şi îngrijirii rezidenţilor. „Este un ajutor care vine în sprijinul tuturor persoanelor pe care le avem în grijă. 

Suntem în Postul Paştelui şi iată că mai sunt oameni cu suflet mare care se gândesc în aceste momente şi la noi. Nu putem decât să urăm tuturor Sărbători frumoase!”, a subliniat Vasile Pop, directorul instituţiei.

Liviu Marian Pop, fondatorul Fundației, şi-a respectat astfel de promisiunea făcută de 8 Martie, atunci când a vizitat centrul. De asemenea, în viitor, ministrul pentru Dialog Social promite că îi va mai vizita pe toţi cei care sunt găzduiţi acolo şi se va implica pentru a aduce un strop de bunăstare pentru ei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu