joi, 13 noiembrie 2014

Imprimante donate la Spitalul Județean, mai multe școli și primării din Maramureș

Fundația Liviu Marian Pop a venit în sprijinul unităților administrativ-teritoriale și în special al unităților școlare și al spitalelor. Acolo unde au fost montate telefoane sociale s-a luat decizia de a se dona și câte o imprimantă performantă, de ultimă generație. Totodată, un astfel de dispozitiv a ajuns și la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare.

Nu de puține ori unele instituții nu au posibilitatea să transmită sau să primească documente importante, având nevoie de fax. Am luat decizia de a dona imprimante de ultimă generație acolo unde a fost nevoie. Este vorba de o imprimantă multifuncțională care scanează și copiază documente. Având în vedere dimensiunile mici ale acesteia, poate fi pusă oriunde și este foarte utilă. Este ușor de utilizat și cu siguranță va fi folosit la capacitate maximă”, a punctat fondatorul prof. Liviu Marian Pop.
Imprimantele au fost donate Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Totodată, au mai fost donate unităților administrativ teritoriale din localitățile Seini, Budești, Poienile de Sub Munte, Sarasău, Botiza, Săcel, Cernești, Repedea, Vadu Izei, Ieud, Valea Chioarului, Borșa, Ariniș, dar și la unele licee din aceste localități.
”Mulțumim Fundației Liviu Marian Pop pentru că, iată, se gândește de fiecare dată să vină în sprijinul nostru. După ce a fost instalat telefonul social, am primit și această imprimantă. Folosim foarte mult scannerul, dar și faxul. Odată pusă în funcțiune, ne va fi de folos”, a subliniat dr. Cozeta Ciaunică, medic pediatru la Spitalul Judetean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu