duminică, 26 octombrie 2014

Elevii Școlii din Sarasău, iscusiți în arta quilling și în pirogravură

Bucurie mare în rândul copiilor de la Școala Gimnazială Sarasău. Împărțiți în cinci echipe a câte șase elevi, aceștia au învățat cum să realizeze obiecte de o frumusețe deosebită. Alături de dascăli, au demonstrat că sunt iscusiți atunci când vine vorba de quilling, şi au confecționat felicitări pentru Sfintele Sărbători de Crăciun folosindu-se de hârtie colorată. Totodată, au pictat icoane pe sticlă și au realizat prin pirogravură suporturi din lemn pentru șervețele.

Daniela Lazăr, directorul unității de învățământ, își dorește ca acest proiect să aibă continuitate, având în vedere iscusința elevilor implicați. Alături de elevi au fost și inspectorii școlari profesorii Carmen Maria Ulici, Camelia Duță, Simona Mureșan, Flaviu Vida, Camelia Bogdan, Adriana Meșter și Gheorghe Maiorescu.

"A fost o activitate deosebită. Ne bucurăm foarte mult pentru că, iată, elevii noștri au făcut aceste lucruri speciali cu propriile mâini și au reuşit să își petreacă timpul într-un mod plăcut. Sperăm ca acest proiect să continue având în vedere că se axează pe o activitate îndrăgită de elevii noștri. Mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit pentru ca acțiunea de azi să fie o reușită", a punctat Daniela Lazăr.


Fundația Liviu Marian Pop a sprijinit organizarea acestei acțiuni prin asigurarea tuturor materialelor necesare pentru derularea evenimentului. Toate obiectele vor fi expuse duminică, 26 octombrie, la școală, în cadrul unui acțiuni cultural-artistice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu