duminică, 14 septembrie 2014

”Sindicatele în noul context economic” ajunge în Craiova, Focșani Iași și Botoșani



Programul de formare pentru liderii de sindicat ”Sindicatele în contextul economic” continuă. Dacă săptămâna trecută întâlnirile au avut loc în București, Sibiu, Timișoara și Arad, iată că a venit momentul ca astfel de acțiuni să aibă loc cu alți lideri de sindicat din țară. Marți, 16 septembrie, caravana va poposi în Craiova, urmând ca în 17 septembrie să ajungă în Focșani, în 18 septembrie la Iași, iar în 19 septembrie în Botoșani.


Cele mai importante probleme aduse în discuție de liderii de sindicat care au participat la acest program au fost axate pe unitatea care ar trebui să existe între toate sindicatele, astfel încât vocea acestora să fie auzită de cei care sunt în măsură să rezolve problemele cu care românii se confruntă. De asemenea, sindicaliștii sunt interesați de acordarea sporului de doctorat, de salarii, dar și de nedreptățile cu care se confruntă cadrele didactice și reprezentanții acestora. Acestea sunt doar o parte dintre cele mai arzătoare probleme ridicate la întâlnirile de până acum. Cu siguranță acestea vor fi rezolvate împreună cu persoanele și forurile competente.

Liderii de sindicat trebuie să fie uniți și puternici având în vedere că reprezintă masele din toate domeniile. Prin acest proiect Fundația Liviu Marian Pop, alături de Ministerul Dialogului Social și Fundația Fredrich Ebert Stiftung, are ca obiectiv principal formarea liderilor de sindicat pornind de la competitivitatea economică și concurența globală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu