marți, 6 mai 2014

Doi tineri băimăreni, sprijiniți de Fundația Liviu Marian Pop

Fundația Liviu Marian Pop este mereu aproape de persoanele aflate în impas. Prin intermediul acestei organizații non-guvernamentale a fost sprijinită băimăreanca Maria Larisa Onț, elevă în clasa a XI-a la Liceul Sanitar, care speră ca într-o bună zi să devină asistent medical. În ciuda faptului că provine dintr-o familie cu venituri modeste, având opt frați, Maria își dorește să urmeze cursurile Școlii Postliceale Sanitare din Baia Mare. Având probleme cu vederea, Fundația Liviu Marian Pop a reușit să găsească înțelegere la Optica Milano și să achiziționeze o pereche de ochelari în valoare de 500 de lei.

Fundația Liviu Marian Pop a reușit să sponsorizeze participarea la un turneu de baschet a lui Erik Trif. Băiatul are 14 ani și este din Baia Mare. Legitimat la Clubul Sportiv BC Olimpic Baia Mare, tânărul a obținut titlul de ”Cel mai bun apărător” la cea de-a IV-a ediție a Cupei Olimpic. Cu toate că a demonstrat că este talentat, calificându-se cu echipa în turneul semifinal de baschet al României, Erik nu avea cum să fie pe teren alături de echipă, având în vedere situația sa financiară. Fundația Liviu Marian Pop i-a asigurat atât cheltuielile de deplasare, cât și cele legate de participarea la campionat. 

Scopul fundației este de a fi mereu aproape de maramureșeni. Iată că și de această dată s-a reușit acest lucru prrin intermediul oamenilor cu suflet care au înțeles cât de important este să oferi bucurie și speranță celor aflați în situații critice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu