miercuri, 2 aprilie 2014

Redirecționează 2% către Fundația LIVIU MARIAN POP

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit
Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2013, sa sprijiniti activitatea FUNDAŢIEI LIVIU MARIAN POP, completati si depuneti, pana la data de 25 MAI 2014, formularul 230 (in cazul impozitului pentru salarii) sau formularul 200 (daca ati avut si alte venituri in afara salariului), astfel:

Denumire entitate nonprofit: FUNDAŢIA LIVIU MARIAN POP
Cod de identificare fiscala: 31541537
Cont bancar (IBAN): RO37CECEMM0130RON0581377

Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.
Daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteti lasa casuta necompletata, deoarece, cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal: "...Organul fiscal competent are obligatia calcularii, retinerii si virarii sumei reprezentand pana la 2% din impozitul datorat ..."

Formularul se depune DIRECT la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul PRIN POSTA, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Formular 230:

   Formular 200:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu