luni, 28 aprilie 2014

Învață să supraviețiuești alături de Fundația Liviu Marian Pop

Fundația Liviu Marian Pop va desfășura în perioada mai-august 2014 o campanie de conștientizare a importanței participării la activități de prevenire a bolilor societății moderne. Începând cu data de 30 aprilie, timp de 4 luni, reprezentanții Fundației vor aduce prin intermediul pliantelor informații de actualitate despre afecțiunile secolului XXI. Campania va acoperi localitățile Baia Mare, Sighetu Marmației, Borșa și Vișeu și în fiecare lună va aborda un subiect nou, pentru a atinge o gamă largă a afecțiunilor posibile.
Campania se va încheia în data de 30 august 2014 prin organizarea unui eveniment unde cetățenii vor putea afla direct de la medici informații și răspunsuri la diverse probleme de sănătate.
Obiectivele acestei campanii se referă la: promovarea  dreptului la sănătate a individului şi a colectivităţii umane, educarea interesului faţă de sănătate, informarea necesară privind combaterea bolilor și încurajarea controlului medical anual.


Prin această campanie de conștientizare, Fundația Liviu Marian Pop își propune să găsească răspunsuri la întrebări precum:  ce este și cum se manifestă boala, care este riscul să te îmbolnăvești, cum poți să te tratezi, cum să rămâi puternic în fața încercărilor sociale.
Sănătatea reprezintă un bun şi un drept fundamental al omului, iar menţinerea sănătăţii într-o stare bună este o condiţie obligatorie pentru dezvoltarea durabilă a oricărei naţiuni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu