marți, 28 mai 2013

”Zâmbet pentru fiecare”

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, FUNDAŢIA LIVIU MARIAN POP aduce  un ”Zâmbet pentru fiecare” copil din Baia Mare, Sighet și Vișeu.

1 Iunie este o zi specială pentru toți prichindeii.  FUNDAŢIA LIVIU MARIAN POP își propune să aducă bucurii și în sufletele celor care provin din familii nevoiașe. În colaborare cu serviciile publice de asistență socială din localitățile Baia Mare, Sighetu Marmației și Vișeu, precum și cu Palatul Copiilor, respectiv cluburile de divertisment, voluntarii inimoși vor derula proiectul ”Zâmbet pentru fiecare”.

În municipiul Baia Mare, in data de 4 iunie,15 copii se vor distra pe cinste la Clubul Tzontzo. Aici vor primi dulciuri și vor participa la ședințe de pictura pe față. În mijlocul micuților va fi prezent și clovnul care știe de fiecare dată să aducă zâmbetele pe fețele tuturor, atât ale celor mici, cât și ale celor mari, dar cu inimi inocente, de copii.
La Sighetu Marmației, 10 prichindei sunt invitați la Palatul Copiilor în data de 1 iunie. Nu vor lipsi competițiile sportive distractive, desenele cu cretă pe asfalt, dulciurile și bună dispoziție.
În Vișeu, alți 15 micuți vor simți cu adevărat că este ziua lor. Asemeni tuturor copiilor din lumea întreagă, vor fi prezenți la activități care mai de care mai interesante. Toate având un singur scop: să le însenineze viața. Evenimentul va avea loc în data de 31 mai, în parteneriat cu Consiliul Local si Primaria Viseu de Sus.
Prichindeii merită să aibă parte de clipe frumoase, de neuitat, în fiecare secundă. De la ei, noi, adulții, trebuie să ne reamintim ce înseamnă să fii inocent, cu sufletul deschis și gata să sărim în ajutorul semenilor noștri. Fără a aștepta nimic în schimb. Poate doar un zâmbet sau  un gând curat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu