duminică, 19 mai 2013

1 IUNIE


Ziua Internaţională a Copiilor - 1 Iunie oferă an de an un prilej de bucurie atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.
1 Iunie este sărbătoarea copilăriei,  ”căci ea singură este veselă și nevinovată. Ce-i pasă copilului când mama și tata se gândesc la neajunsurile vieții, la ce poate să le aducă ziua de mâine, sau că-i frământă alte gânduri pline de îngrijire.” (Ion Creangă - Amintiri din copilărie)
FUNDAȚIA LIVIU MARIAN POP lansează în ziua de 1 Iunie proiectul ”ZÂMBET PENTRU FIECARE”,  prin care dorim să aducem zâmbete și bucurie copiilor aflați în creșterea, îngrijirea și educarea familiilor în situație de risc social, prin accesarea de beneficii sociale.
Proiectul ”ZÂMBET PENTRU FIECARE” se va derula în Baia Mare, Sighet și Vișeu.  Partenerii care au raspuns afirmativ initiativei noastre sunt Cluburile de divertisment și Palatele copiilor.
Activități propuse, precum jocuri, picturi pe față, clowni vor insenina macar pentru o zi fețele acestor copii.
De 1 Iunie zâmbim mai mult, oferim sprijin copiilor, prin sensibilizarea comunității și familiilor noastre fata de copiii mai putin norocoși, care au dreptul sa se bucure la fel ca și ceilalți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu